Αναπάντητα είναι ακόμη τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ.

 

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ και ενώ το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο. Υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

 

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στο The Mall που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις της γυναίκας.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα, η οποία ήταν μόνη, διακρίνεται να μιλά στο τηλέφωνο και στη συνέχεια να πλησιάζει στην κουπαστή της σκάλας όπου σημειώθηκε η βουτιά θανάτου.

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο.

 

Τραγωδία στο Mall: Ακόμη δεν έχει απαντηθεί πώς η γυναίκα έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

 

Με ανακοίνωσή της η εταιρία εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες όσων ήταν στο σημείο, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και επικράτησε αναστάτωση. Ένας γιατρός φέρεται να προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο η γυναίκα ήταν νεκρή και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

«Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall. Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού.

 

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία της καθώς δεν ταυτοποιήθηκε από κάποιο έγγραφο.