Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ξεκινά από την Ρόδο ο ΕΟΤ

Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ξεκινά από την Ρόδο ο ΕΟΤ Facebook Twitter
SOOC
0

Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, επιθυμεί ο ΕΟΤ, ούτως ώστε, σε ορισμένες περιοχές, η τουριστική κίνηση να είναι σημαντική καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. 

Για το σχέδιο αυτό με γενικό τίτλο «Ελλάδα - τουρισμός 365 ημέρες» πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στη Ρόδο, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παρουσία της αντιπροέδρου του ΕΟΤ, Αγγελικής Χονδροματίδου, της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου και τοπικών φορέων.

Το πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Τουρισμού θα ξεκινήσει από την Ρόδο - τη μια από τις δύο περιοχές της χώρας που έχουν επιλεγεί από το υπουργείο ως «ιδανικές».

«Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση, η ευκαιρία αλλά και η ανάγκη, η επιμήκυνση η οποία έχει επιτευχθεί, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, να αποκτήσει μια πιο μόνιμη βάση», δήλωσε ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Στη Ρόδο έχουμε το ανθρώπινο "υλικό" και την βούληση να προχωρήσουμε συλλογικά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM