Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου

Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος στο προαύλιο σχολείου Facebook Twitter
0

Έκπληκτοι όσοι βρέθηκαν χθες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη έγιναν μάρτυρες ενός απροσδόκητου περιστατικού, όταν το έδαφος στο προαύλιο υποχώρησε.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, το έδαφος υποχώρησε από το βάρος ενός φορτηγού και αποκαλύφθηκε ο βόθρος. Όπως ανέφεραν πηγές του σχολείου στο GRTimes.gr, το φορτηγό εκτελούσε εργασίες καθαρισμού του προαυλίου του σχολείου ύστερα από κλάδεμα δέντρων. Σε ανύποπτο χρόνο, το έδαφος υποχώρησε με αποτέλεσμα το φορτηγό να εγκλωβιστεί στο σημείο. Στο σημείο αποκαλύφθηκε μια τρύπα αρκετά μεγάλων διαστάσεων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμος και από το άνοιγμα της τρύπας διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν βόθρο που δεν συνδέεται με το αποχετευτικό δίκτυο.

Το σχολείο παρέμεινε σήμερα κλειστό και τα μαθήματα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν με τηλεκπαίδευση, προκειμένου συνεργείο που έστειλε ο δήμος να περιφράξει και να ασφαλίσει το μέρος της αυλής που έγινε η καθίζηση. Στη συνέχεια και αφού γίνει αναλυτική εκτίμηση της κατάστασης, ο βόθρος θα επισκευαστεί σε όσο το δυνατόν συντομότερο διάστημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM