NEO VIDCAST

Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου», λέει η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της

Θεσσαλονίκη: «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου», λέει η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Αρχείου
0

Στις αρχές απολογήθηκε η 71χρονη γυναίκα που φέρεται να μαχαίρωσε τον γιο της τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival, η ηλικιωμένη που κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά τον 44χρονο γιο της, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι «τον μπέρδεψε με τον σύζυγό της» και ότι «τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας όπου η 71χρονη κοιμόταν στο σαλόνι μαζί με τον γιο της. Ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 71χρονη πάσχει από βαριά κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM
Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM