Θεσσαλονίκη: Κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία η γυναίκα που κατηγορεί ο γυμναστής- «Έστειλε ροζ βίντεο στο σχολείο της κόρης μου»

Θεσσαλονίκη: Κατέθεσε η γυναίκα που κατηγορεί ο γυμναστής- «Έστειλε ροζ βίντεο στο σχολείο της κόρης μου» Facebook Twitter
0

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριο του, καθώς μίλησε η γυναίκα, την οποία κατηγόρησε για εξαπάτηση. 

Ο γυμναστής είχε αναφερθεί στην 50χρονη γυναίκα, στο τελευταίο του μήνυμα, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τον εξαπάτησε αποσπώντας του σχεδόν 500.000 ευρώ.

Η γυναίκα, που αναφέρεται στο email  του γυμναστή, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία περιλήφθηκε στη δικογραφία και λέει ότι δεν είχε καμία τέτοια σχέση με εκείνη που αναφέρει ο 50χρονος.

Σε ένα σημείο, αναφέρει δε πως «με αφορμή την δολοφονία της κοπέλας που έγινε πρόσφατα σε τσιπουράδικο στην Τούμπα, από τον σύντροφό της που ασχολούταν κι εκείνος με το bodybuilding, ο εκλιπών μού δήλωσε ότι θα έχω την ίδια τύχη με αυτή τη γυναίκα και ότι μετά θα αυτοκτονήσει».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην αναφορά περιλαμβάνονται δεκάδες email που αντάλλαξε η γυναίκα με τον 50χρονο γυμναστή καθώς και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, γραμμένο πίσω από το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όπου λέει πάλι ότι θέλει να αυτοκτονήσει αλλά χωρίς αιτία αυτή τη φορά. 

Εκτός της αναφοράς, η 50χρονη γυναίκα κατέθεσε και μήνυση, καθώς όπως ανέφερε, υπήρχαν υβριστικά μηνύματα στο προφίλ της 17χρονης κόρης της σε λογαριασμό στα social media, σχετικά με την υπόθεση, ενώ ζήτησε επίσης την προστασία των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών καθώς υποστηρίζει πως το email έφτασε και στο σχολείο της, μαζί με το κείμενο και πορνογραφικό περιεχόμενο. 

«Ξεκαθάρισε πως όσα αναφέρονται στο σημείωμα του αυτόχειρα δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα και θέτει τον εαυτό της στη διάθεση της Δικαιοσύνης και με οποιοδήποτε τρόπο θα συνδράμει σε αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος της 50χρονης, Κώστας Κόλτσης. 

«Λίγες ημέρες πριν από το συμβάν δέχθηκα τηλεφώνημα, στο οποίο μού κατήγγειλε αξιόποινη πράξη σε βάρος του και ζήτησε να συναντηθούμε για να μου δώσει τις λεπτομέρειες της καταγγελίας του και να συζητήσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες που θα έπρεπε να κάνει σε νομικό επίπεδο», σημείωσε ο δικηγόρος του αυτόχειρα γυμναστή. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM