Θεσσαλονίκη: 14χρονη ξυλοκοπήθηκε από τρεις συνομήλικές της που κατέγραφαν σε βίντεο την επίθεση

Θεσσαλονίκη: 14χρονη ξυλοκοπήθηκε από τρεις συνομήλικές της που κατέγραφαν σε βίντεο την επίθεση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Θύμα επίθεσης από τρεις ανήλικες φέρεται να έπεσε μια 14χρονη, έξω από γυμνάσιο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία της.

Το περιστατικό, όπως ανέφερε η ανήλικη, σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων. Μία από τις εμπλεκόμενες, μάλιστα, φέρεται να κατέγραψε με το κινητό της τη βίαιη επίθεση.

Οι τρεις ανήλικες -δύο 14χρονες και μία 16χρονη- συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος αδύναμων προσώπων και της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες τους, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Η αιτία της επίθεσης παραμένει άγνωστη, ενώ το κινητό τηλέφωνο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη βιντεοσκόπηση κατασχέθηκε από τις αρχές.

Η 14χρονη καταγγέλλουσα μετέβη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM