Θάσος: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο πυροσβέστη σε τροχαίο

Θάσος: ΕΔΕ για τον θάνατο πυροσβέστη σε τροχαίο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα στην Θάσο στο οποίο σκοτώθηκε επoχικός πυροσβέστης

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, «το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Θάσο που κόστισε τη ζωή του εποχικού πυροσβέστη μας, Ανδρέα Ανδρεάδη, ως απεδείχθη έγινε εν ώρα υπηρεσίας. 

»Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως και σε βάθος οι συνθήκες, όπως και να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου αναλογούν». 

Παράλληλα, ο Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εποχικού πυροσβέστη. 

Mε πληροφορίες από ΕΡΤ

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM