Συνελήφθη στην Κερατέα ο Παλαιοχριστιανός που είχε αρπάξει το βρέφος του από το νοσοκομείο

Συνελήφθη στην Κερατέα ο Παλαιοχριστιανός που είχε αρπάξει το βρέφος του από το νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Κερατέα ο Παλαιοχριστιανός Μιχάλης Καλαϊτζιδάκης που είχε αρπάξει το βρέφος του από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι τον 45χρονο Παλαιοχριστιανό και τη σύζυγο του αναζητούσε η Αστυνομία, καθώς κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγο του επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Αλεξάνδρα προκειμένου να δουν το βρέφος τους, που γεννήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», αλλά ο 45χρονος μαζί με τη γυναίκα του το άρπαξαν από το νοσοκομείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM