Συνελήφθη 29χρονος που πουλούσε απροσδιόριστο υγρό για ελαιόλαδο

Συνελήφθη 29χρονος που πουλούσε απροσδιόριστο υγρό για ελαιόλαδο Facebook Twitter
1

Στη σύλληψη 29χρονου, που πουλούσε λάδι αμφιβόλου ποιότητας για ελαιόλαδο, σε ανυποψίαστους πολίτες, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Εχεδώρου Θεσσαλονίκης.


Ο δράστης προμήθευε σε κατοίκους χωριών της Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο έτος, το νοθευμένο λάδι, ενώ μετά από έρευνες στην οικία και στο αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δοχεία που περιείχαν συνολικά 750 λίτρα προϊόντος απροσδιόριστης προέλευσης σε υγρή μορφή, που έμοιαζε με ελαιόλαδο.

Η σύλληψη έγινε τη στιγμή που προσπαθούσε να πουλήσει σε 55χρονο το προϊόν.


Δείγματα της ποσότητας που κατασχέθηκε εστάλησαν στην αρμόδια χημική υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητά της για την δημόσια υγεία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα - Πάνω από 350 εκατ. ευρώ οι απώλειες

«Η κτηνοτροφία δεν βρίσκεται πια σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και η κατάρρευση επιταχύνεται», τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
LIFO NEWSROOM