Συνέλαβαν 17χρονο χθες στο Πολυτεχνείο για τις μολότοφ στα ΜΑΤ

Συνέλαβαν 17χρονο χθες στο Πολυτεχνείο για τις μολότοφ στα ΜΑΤ Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Σειρά επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ πραγματοποίησαν νεαρά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά έβγαιναν από το Πολυτεχνείο και έκαναν επιθέσεις με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο, ενώ προσήχθη και μια συνομήλική του, η οποία αργότερα αφέθηκε ελεύθερη αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM