Στον "αέρα" το καρναβάλι της Πάτρας λόγω χρεών

Στον "αέρα" το καρναβάλι της Πάτρας λόγω χρεών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
0

Με ματαίωση κινδυνεύει το σήμα κατατεθέν του ελληνικού καρναβαλιού, το καρναβάλι της Πάτρας, καθώς επιχειρηματίας δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς που οργανισμού, επειδή του χρωστάνε χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star,  υπάρχουν χρωστούμενα στον επιχειρηματία από την τριετία 2007-2010 και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για περίπου 57 χιλιάδες ευρώ, τα οποία ο επιχειρηματίας δεν δέχεται να λάβει σε δόσεις.

Η δέσμευση του λογαριασμού σε συνδυασμό με τα capital control έχουν «παγώσει» κάθε δραστηριότητα για την προετοιμασία του καρναβαλιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελλάδα / Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Η συχνότητα των πωλήσεων που έκανε η ψυχίατρος ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπολογίζεται ότι σε διάστημα των τελευταίων δύο μηνών φαίνεται να προέβη σε σχεδόν 200 πράξεις συνταγογράφησης
LIFO NEWSROOM