Σκουριές: Ήρθαν στα χέρια εργαζόμενοι και κάτοικοι

Σκουριές: Ήρθαν στα χέρια εργαζόμενοι και κάτοικοι Facebook Twitter
0

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Παλαιοχώρι μεταξύ κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην μεταλλευτική δραστηριότητα και εργαζομένων στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Τα επεισόδια είχαν ως συνέπεια να τραυματιστεί, κατά την επέμβαση της αστυνομίας για την εκτόνωση της κατάστασης,  ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, Αστέριος Βαρκάρης.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου και σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει θλάση στον αυχένα και κάκωση στο γόνατο, ενώ ανέφερε ήπια ζάλη και απώλεια μνήμης των γεγονότων του τραυματισμού του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM