Πύργος: Νεκρός σε τροχαίο – Παρασύρθηκε το ΙΧ του από τρένο, σε φυλασσόμενη διάβαση

Πύργος: Νεκρός σε τροχαίο – Παρασύρθηκε το ΙΧ του από τρένο, σε φυλασσόμενη διάβαση Facebook Twitter
Ο 73χρονος οδηγός του ΙΧ έχασε τη ζωή του
0

Ένας 73χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί στον Πύργο, όταν το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με διερχόμενο τρένο.

Η θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε σε ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση στην οδό Κολιρίου, ενώ αμέσως μετά έσπευσαν στο σημείο επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα από το αυτοκίνητο.

Στην συνέχεια ο 73χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στο ίδιο σημείο, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, ένα όχημα που είχε κατεύθυνση από την οδό Κολιρίου προς το Κολίρι, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Πάτρα. Οι οδηγοί και των δυο οχημάτων μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, patrisnews.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM