Πρόσεξε κανείς ότι στην Αττική Οδό, υπάρχει η έξοδος "Εθελουσία;"

Πρόσεξε κανείς ότι στην Αττική Οδό, υπάρχει η έξοδος "Εθελουσία;" Facebook Twitter
1

Την πρόθεση της εταιρίας «Αττική Οδός Α.Ε.» να προχωρήσει σε απολύσεις καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Ριζοσπάστης, η εταιρία επιχειρεί μαζικές απολύσεις, επικαλούμενη τη μείωση των εσόδων.

Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει στους εργαζόμενους πως θα προχωρήσει σε «πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου» και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε θα προβεί σε απολύσεις εντός του 2013 με προειδοποίηση, άρα με τη μισή ασπόλυση.

Η «Αττική Οδός Α.Ε.» που επικαλείται μείωση εσόδων κατά 30% ήταν το 2011 στην 12η θέση της λίστας της Icap με τις πιο κερδοφόρες εταιρείες, με κύκλο εργασιών 203 εκατομμύρια ευρώ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Ελλάδα / Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών η παραλία κοντά στο αεροδρόμιο της του νησιού παραμένει πόλος έλξης δεκάδων τουριστών για παρακολούθηση των αεροπλάνων
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Ελλάδα / Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Τα οχήματα που μετέφερε η νταλίκα, έπεσαν στο οδόστρωμα ενώ το φορτηγό, που ενεπλάκη στο συμβάν, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια