Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς»

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς» Facebook Twitter
0

Όσα σοκαριστικά έζησαν στα χέρια του πατέρα τους και των φίλων του στα Πετράλωνα περιέγραψαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη ο 17χρονος και η 22χρονη που τον καταγγέλλουν για βιασμό και τη μητέρα τους για συγκάλυψη.

«Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι μόνο δεν μας έκανε αγκαλιά αλλά με την αδιαφορία της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας» είπε στον Alpha το 17χρονο σήμερα αγόρι.

Διευκρινίζοντας σε ποιες τιμωρίες αναφέρεται το παιδί είπε για τη μητέρα του ότι «με κλείδωνε στη βεράντα στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μη μιλάω, ξυλοδαρμούς αμέτρητους».

Σύμφωνα με τον 17χρονο ο πατέρας του καλούσε άτομα στο σπίτι και τον βίαζαν ομαδικώς. «Συνεργάτες, φίλοι, άτομα του καθημερινού του περιβάλλοντος και άτομα που γνώριζε η μητέρα μου που μετά έκανε ότι δεν τους γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άνδρες αλλά ήταν και γυναίκες ανάμεσά τους».

«Όλα αυτά ήταν η ζωή τους, το χαιρόντουσαν, έβγαζαν και φωτογραφίες. Ο ίδιος ο πατέρας μου έδειχνε φωτογραφίες του ίδιου με άλλα παιδιά και βίντεο που σε κάποια ήταν και αυτός» συνέχισε.

Από την πλευρά της η 22χρονη αδελφή του 17χρονου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, το πώς ο πατέρας της την κακοποιούσε μαζί με άλλο ζευγάρι: «Μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι και ουσιαστικά με απειλούσαν ότι αν πω κάτι σε κάποιον έχει κίνδυνο η ζωή σου». 

Η κοπέλα δήλωσε ότι αυτό που θέλει είναι «να μπουν στη φυλακή, να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τα καταφέραμε. Να πονέσουν πιο πολύ από ό,τι εμείς και εμείς να δικαιωθούμε».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ