Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις Πανελλαδικές έδωσε το υπουργείο Παιδείας

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις Πανελλαδικές έδωσε το υπουργείο Παιδείας Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι μπορούν πλέον να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο σημειώνει πως οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές, θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Ελλάδα / Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Θοδωρής Κολυδάς, Γιώργος Τσατραφύλλιας και Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Χάρτες με την πορεία των φαινομένων
LIFO NEWSROOM