Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα για τα ΓΕΛ - Το θέμα στην Έκθεση

Πανελλαδικές 2019: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα για τα ΓΕΛ - Το θέμα στην Έκθεση Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα, Παρασκευή οι Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, με την εξέταση στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Οι υποψήφιοι από τα Γενικά Ενιαία Λύκεια ξεκινούν τους γραπτούς διαγωνισμούς με το μάθημα Νέων Ελληνικών. Ειδικότερα, το θέμα της Έκθεσης ήταν Δημοκρατία και νέοι, ένα αναμενόμενο θέμα και από αυτά που μελετούσαν οι μαθητές.

Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν για τους υποψήφιους των ΓΕΛ σε Νέα Ελληνικά και έκθεση.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ


10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)


12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)


14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)


18 Ιουνίου: Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).


Αύριο, 8 Ιουνίου θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές των ΕΠΑΛ, όπου θα εξεταστούν στα μαθηματικά και συγκεκριμένα στην άλγεβρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM