Νόρα Κατσέλη: Ξύπνησε από το τεχνητό κώμα - Η ανάρτηση της αδερφής της

Νόρα Κατσέλη: Ξύπνησε από το τεχνητό κώμα - Η ανάρτηση της αδερφής της Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί της Νόρας Κατσέλη, η οποία ξύπνησε από το τεχνητό κώμα.

«Καλά νέα για όλους εσάς που με αγωνία και αγάπη ρωτάτε για την πορεία της υγείας της Νόρας: Πριν λίγο ξύπνησε και μίλησε! Αύριο θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα αλλά οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και τη συμπαράστασή σας», έγραψε η αδερφή της, Λούκα Κατσέλη, σε ανάρτηση στο Facebook.

Η Νόρα Κατσέλη νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη στη ΜΕΘ, σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε μεταφερθεί με εγκεφαλική αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251.

Ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Ευρωκλινική, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ τα επόμενα 24ωρα παρέμεινε στη ΜΕΘ σε τεχνητό κώμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM