Νέα αποκάλυψη για τον δήθεν γιατρό: «Απέσπασε 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά»

Νέα αποκάλυψη για τον δήθεν γιατρό: «Απέσπασε 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά» Facebook Twitter
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς (EUROKINISSI)
0

Εκατομμύρια φέρεται να είχε αποσπάσει από πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο 47χρονος που παρίστανε τον γιατρό, με νέες αποκαλύψεις να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε πως ο 47χρονος είχε καταφέρει να εξαπατήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, αποσπώντας του ένα τεράστιο ποσό ύψους 55 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, ο 47χρονος φέρεται να είχε προσεγγίσει πριν από χρόνια τον επιχειρηματία, επιχειρώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ.

Σε βάρος του υποτιθέμενου γιατρού έχει ασκηθεί διωξη για ανθρωποκτονιά κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Μαρτυρία γονιού θύματος

Χθες, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, ο πατέρας του ενός εκ των δύο παιδιών περιέγραψε πώς ήρθαν σε επαφή με τον 47χρονο: «Μας τον είχαν συστήσει μέσω εκκλησίας. Από εκεί έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε. Πρώτον συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από την Αμερική, τη Νέα Υόρκη. Έχει και προφίλ στο Linkedin» ανέφερε.

«Μας είπε ότι ήταν στην κλινική που νοσηλεύθηκε ο Σουμάχερ μετά το ατύχημά του. Ακόμη ήταν με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν εκεί για καλλωπισμό και για διάφορες θεραπείες. Δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Είχαμε τους γιατρούς μας. Μας παρουσιάστηκε σαν γιατρός. Μας είπε ότι είναι γιατρός στο Παίδων και ότι έχει την ειδικότητα του παιδονευροχειρουργού, του παιδοογκολόγου, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα. Μας είπε ακόμη ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν πάρει έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων» είπε ακόμη.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του ανήλικου θύματος, ο 47χρονος τους είπε πως το παιδί έπρεπε να αλλάξει την θεραπεία.

«Άλλαξε τη θεραπεία. Εκεί που το παιδί έπαιρνε μία θεραπεία, μας είπε ότι είναι άχρηστη και θα παίρνει τη δική μου, με διάφορα σκευάσματα και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση» πρόσθεσε ο πατέρας του θύματος. «Δεν ξέραμε τι χορηγούσε στο παιδί. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού για να κάνουμε μαγνητική. Τον ζητούσαν άλλοι γιατροί και όταν συζητούσαν με συναδέλφους τους έλεγαν ότι δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ