Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός

Ναύπλιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο οδηγός Facebook Twitter
0

Νεκρός ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου και του ΕΚΑΒ Αργολίδος ένας ηλικιωμένος άνδρας που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο και έπεσε σε γκρεμό, στην περιοχή Κονδύλι του δήμου Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ο άτυχος άνδρας τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να φύγει στον γκρεμό.

Μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργολίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Έρευνα για το τροχαίο διενεργεί η τροχαία. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM