Μάνη: Ιερέας και παππούς 12χρονης κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη

Μάνη: Ιερέας και παππούς 12χρονης κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

«Καταπέλτης» είναι το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε μία δωδεκάχρονη στη Μάνη, ενώ κατηγορούμενος για την υπόθεση είναι και ο παππούς του παιδιού. 

Ο παππούς της δωδεκάχρονης είναι επίσης κατηγορούμενος, καθώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, την κακοποιούσε και εκείνος. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, στο 24 σελίδων βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου, περιγράφονται «με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες» η σεξουαλική κακοποίηση και οι ξυλοδαρμοί από τον ιερέα στο σπίτι του οποίου η 12χρονη έμενε με τη μητέρα της και τον παππού της. Όπως μεταδίδει το Star ο ιερέας εκμεταλλεύτηκε το ότι η 12χρονη έμενε σπίτι προτρέποντάς την να ξαπλώσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα της, αλλά αυτή αρνιόταν. Μια ημέρα, μάλιστα, την οδήγησε βίαια στο κρεβάτι, την έγδυσε, και ασέλγησε για πολύ ώρα. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τι κορίτσι έχει δώσει δυο φορές κατάθεση. Ο ιερέας και ο παππούς της κατηγορούνται για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία για τον παππού, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα. Παράλληλα υποστηρίζεται ότι η μητέρα της και ενώ το παιδί ήταν ήδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τη συμβούλευε να μη πει σε κανέναν ό,τι είχε γίνει, ενώ ο ιερέας τη ρωτούσε τηλεφωνικά πριν συλληφθεί τι ακριβώς έχει μαρτυρήσει. Στο βούλευμα, σύμφωνα πάντα με το Star, αναφέρεται ότι έβγαζαν το παιδί από το σπίτι και το άφηναν νηστικό ενώ η μητέρα της, σύμφωνα με τις καταθέσεις την παρότρυνε να κατηγορήσει για όλα τον πατέρα της που είναι στη Βουλγαρία.

Με πληροφορίες από Star

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM