Λέσβος: Ιερέας στη Μυτιλήνη κοινωνούσε πιστούς, ενώ νοσούσε με κορωνοϊό

Λέσβος: Ιερέας στη Μυτιλήνη κοινωνούσε πιστούς, ενώ νοσούσε με κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Αίσθηση προκαλεί η είδηση με πρωταγωνιστή ιερέα στη Μυτιλήνη, ο οποίος ενώ νοσούσε με κορωνοϊό τέλεσε κανονικά τη Θεία Λειτουργία και κοινώνησε πιστούς.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, ο ιερέας που είχε νοσήσει με κορωνοϊό πραγματοποίησε κανονικά την λειτουργία. Παράλληλα, στην τέλεση της λειτουργίας βοήθησαν συγγενείς του που και αυτοί έχουν νοσήσει. Αυτό που ερευνάται είναι εάν γνώριζε ότι νοσούσε, καθώς δύο-τρεις μέρες μετά εμφανίστηκαν κρούσματα στην ενορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης  Ερεσσού και Πλωμαρίου, Ιάκωβου, να προχωρήσει στην έκδοση εγκυκλίου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ιερέων της Λέσβου, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία με στέρηση μισθού φαίνεται να μην είναι τυχαία.

Η κίνηση μετά τη μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στη Λέσβο, κυρίως σε περιοχές όπου υπάρχουν ανεμβολίαστοι ιερείς, ορισμένοι των οποίων επιτρέπουν και προτρέπουν τους πιστούς να εισέρχονται στους ναούς χωρίς μάσκες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού για αμβλώσεις μετά τις αντιδράσεις: «Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου»

Η Μαρία Καρυστιανού χθες δήλωσε πως είναι «θέμα δημόσιας διαβούλευσης» και σήμερα ανέφερε πως «κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης»
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM