Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού - Τα έργα θα κρατήσουν 15 μέρες

Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού - Τα έργα θα κρατήσουν 15 μέρες Facebook Twitter
0

Με ταλαιπωρία από το κυκλοφοριακό χάος στη Λεωφόρο Συγγρού ξεκίνησε η μέρα για χιλιάδες οδηγούς στην Αθήνα.

Λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή της Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή, έχει δημιουργηθεί από το πρωί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την τροχαία μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή. Η ουρά λίγο πριν τις 9 το πρωί ήταν τεράστια και τα αυτοκίνητα ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα.

Όμως η ταλαιπωρία δεν είναι προσωρινή και θα κρατήσει για τις επόμενες 15 ημέρες λόγω των έργων στο τμήμα από τη συμβολή με την Καλλιρρόης μέχρι την Φραντζή. 

 

H ανακοίνωση της Περιφέρειας για τα έργα στη Συγγρού:

Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Περιφέρεια Αττικής, για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλιρρόης, έως τη συμβολή της με την οδό Αμβρ. Φραντζή, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.

Το μέτρο θα ισχύσει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την Τρίτη και για περίπου ένα δεκαπενθήμερο. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Σύμφωνα με τον πολεοδόμο-συγκοινωνιολόγο Ευθύμιο Μπακογιάννη δύο είναι τα χρονικά σημεία μέσα στην ημέρα στα οποία αναμένεται το σημαντικότερο πρόβλημα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή« εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο. Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ