Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 173 οι νεκροί - Κατέληξε 79χρονη

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 173 οι νεκροί - Κατέληξε 79χρονη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Στους 173 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα 79 ετών, με υποκείμενο νόσημα, κατέληξε στο Νοσοκομείο Σωτηρία το απόγευμα της Δευτέρας.

Νωρίτερα, σε γραπτή ενημέρωσή του, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 2.882.

Από αυτά, 627 είναι σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.640 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Παράλληλα, 101 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Ε

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα έχουν συνολικά ελεγχθεί 155.037 κλινικά δείγματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM