Κοινωνικός Τουρισμός: Διπλασιάζονται οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Ρόδο

Κοινωνικός Τουρισμός: Διπλασιάζονται οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Διπλασιάζονται οι δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Ρόδο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός».

Όπως γίνεται γνωστό, οι διανυκτερεύσεις του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός» πηγαίνουν από τις 6 στις 12, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης της πυρόπληκτης περιοχής. 

Επιπλέον, οι τιμές επιδότησης των παρόχων καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι αυξημένες κατά 20% καθ' όλη τη διάρκεια του φετινού προγράμματος, έως τις 30 Ιουνίου 2024, αντί για μόνο τον Αύγουστο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα που ισχύει για άλλους παρόχους.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή για τη γενική κατηγορία των δικαιούχων και για τους πολυτέκνους. Για τα άτομα με αναπηρία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM