Κλειστοί σταθμοί του μετρό αύριο- Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

Κλειστοί σταθμοί του μετρό αύριο- Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Κλείσιμο σταθμών του μετρό και τροποποιήσεις των δρομολογίων των ΜΜΜ προβλέπουν για αύριο τα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ. 

Συγκεκριμένα, αύριο, με εντολή της αστυνομίας θα κλείσει από τις 15:00 ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής». Επίσης, στις 16:30 θα κλείσουν οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός». Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. 

Παράλληλα, αύριο, θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ.

Στάση εργασίας την Πέμπτη 

Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την Πέμπτη (18/11). Η στάση εργασίας θα γίνει από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ εξήγγειλε τη στάση εργασίας, ζητώντας άμεση απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ και συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζομένου που έχασε τη ζωή του. «Ένας ακόμα εργάτης δεν γυρίζει στην οικογένειά του από την εντατικοποίηση της εργασίας, την επιλογή της εργοδοσίας να μην παίρνει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Απαιτούμε: άμεση απόδοση ευθυνών του τραγικού δυστυχήματος. Πρόληψη και Συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας», αναφέρει σε ανακοίνωση. 

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ επίσης ζητά την απόδοση των ευθυνών, όπως και την κατάργηση των εργολαβικών εταιρειών στους χώρους εργασίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ