No.1

Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν μητέρα και κόρη από την θάλασσα στο Σιδάρι

Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν μητέρα και κόρη από την θάλασσα στο Σιδάρι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας χωρίς τις αισθήσεις τους στην παραλία Αποτρυπητή, στο Σιδάρι της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το corfutvnews, για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή τους οργανώθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Λόγω του έντονου αέρα, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσέγγισαν τις δυο γυναίκες κατεβαίνοντας με σχοινιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες, κινδύνεψε η μια γυναίκα και η άλλη έσπευσε κολμπώντας να τη βοηθήσει. Δεν τα κατάφερε κι έτσι έχασε τη ζωή της και αυτή.

Συμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο γυναίκες από την Ουκρανία οι οποιες ήταν στην Κέρκυρα για διακοπες και έμεναν σε ξενοδοχείο στο Σιδάρι.

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM