Καθαρά Δευτέρα: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Βελτιώνεται ο καιρός

Καθαρά Δευτέρα: Βελτιώνεται το τοπίο του καιρού και ανεβαίνει ο υδράργυρος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με άνοδο της θερμοκρασίας και βελτίωση του καιρικού τοπίου στη χώρα, θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Παρότι το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μουντός, με αποκορύφωμα την Κυριακή, όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες, την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η αστάθεια περιορίζεται και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του κ. Μαρουσάκη, αύριο παρότι θα επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα υπάρχει μία περιορισμένη αστάθεια στον καιρό, ενώ αναμένονται μπόρες στις ορεινές περιοχές. Την Κυριακή ωστόσο, η αστάθεια αυτή θα είναι πιο έντονη. Συγκεκριμένα από το απόγευμα και μετά αναμένεται να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο εσωτερικό της Κρήτης αλλά και στο βόρειο και βορειοδυτικό Αιγαίο.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Την Καθαρά Δευτέρα ωστόσο το τοπίο αλλάζει ολοκληρωτικά καθώς ο καιρός παρουσιάζει βελτίωση και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Οι άνεμοι ωστόσο θα είναι ενισχυμένοι στο νότιο Αιγαίο και θα αγγίξουν μέχρι και τα 6 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM
Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM