ΙΡΑΝ vs. ΙΣΡΑΗΛ

Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη εργάτη, που ζήτησε να τον πληρώσουν

Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη εργάτη, που ζήτησε να τον πληρώσουν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μετανάστης εργάτης στην Ηλεία, όταν ζήτησε να πληρωθεί, σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο Βαρθολομιό, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, που επισημαίνει ότι οι «μέθοδοι τύπου Ν. Μανωλάδας» όχι μόνο δεν έχουν εξαλειφθεί, αλλά καλά κρατούν.

Ο μετανάστης εργάτης γης Μπιλάλ Οντίν ζήτησε από τον εργοδότη του, που του χρωστούσε 5.000 ευρώ, να τον πληρώσει. Ο γιος του εργοδότη προχώρησε σε άγριο ξυλοδαρμό του εργάτη, σε χωράφι όπου τον μετέφεραν, σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ.

Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα. Σε νεότερη ανάρτηση, η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει ότι συνελήφθη το θύμα της επίθεσης.

«Οι μέθοδοι των αφεντικών τύπου Ν. Μανωλάδας όχι μόνο δεν έχουνε εξαλειφθεί, αλλά καλά κρατούν, εκβιάζοντας ιδιαίτερα τους μετανάστες εργάτες χωρίς χαρτιά να δουλεύουν εξοντωτικά ωράρια και να πληρώνονται όποτε επιθυμεί το κάθε αφεντικό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΕΕΡΦΑ, που καλεί τα συνδικάτα να καταδικάσουν την επίθεση και να απαιτήσουν την τιμωρία του δράστη και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Με μεθόδους Ν.Μανωλάδας απάντησε αφεντικό σε μετανάστη εργάτη που ζήτησε τα λεφτά του στο Βαρθολομιό ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ...

Δημοσιεύτηκε από Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
Ελλάδα
0

ΙΡΑΝ vs. ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ