Κακοκαιρία «Θάλεια»: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι Facebook Twitter
Κακοκαιρία «Θάλεια»: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι
0

Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Θάλεια», σύμφωνα το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, την Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.

Την ίδια ώρα πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τον νομό Θεσσαλονίκης και τα φαινόμενα προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, κυρίως στη περιοχή του Λαγκαδά.

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι Facebook Twitter
Κακοκαιρία Θάλεια: Περιοχές που αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα σήμερα

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στην περιοχή κατέγραψε 78 χιλιοστά βροχής σε περίπου 3,5 ώρες, καθώς και συνολικά 90 χιλιοστά έως σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά τη σημερινή τρίτη ημέρα της κακοκαιρίας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη, την Εύβοια και πιθανώς την Κρήτη.

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Βροχές και καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι Facebook Twitter
Κακοκαιρία Θάλεια: 78 χιλιοστά βροχής σε περίπου 3,5 ώρες, και συνολικά 90 χιλιοστά έως σήμερα το πρωί.

Με πληροφορίες του meteo

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM