Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του 18 χρόνια

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του 18 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Pixabay
0

Η προφυλάκιση του 52χρονο από την Καβάλα ο οποίος φαίνεται πως ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του για χρόνια.

Ο 52χρονος, κατά την απολογία του, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά ισχυρίστηκε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε.

Οι πληροφορίες, να σημειωθεί, αναφέρουν πως βίαζε την κόρη του, η οποία έχει νοητική υστέρηση, για 18 χρόνια. 

Ο άνδρας βαρύνεται, μεταξύ άλλων, με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, 1 και 7 ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους.

Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα 7 αδέλφια της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ελλάδα / Τα «πόθεν έσχες» πρόδωσαν μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση ΚΤΕΛ

Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος προχώρησε στη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, τραπεζικών θυρίδων, μετοχών, περιουσιακών στοιχείων, των εμπλεκομένων προσώπων
LIFO NEWSROOM