Ηράκλειο: Έπεσε δέντρο και τον σκότωσε ενώ περίμενε στο φανάρι- Εισαγγελική παρέμβαση για τον δικυκλιστή

Ηράκλειο: Έπεσε δέντρο και τον σκότωσε ενώ περίμενε στο φανάρι- Εισαγγελική παρέμβαση για τον δικυκλιστή Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Εντολή για προκαταρκτική εξέταση έδωσε ο εισαγγελέας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας, μετά από το δυστύχημα από πτώση δέντρου, που κόστισε τη ζωή σε έναν μοτοσικλετιστή. 

Ένας 51χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, σκοτώθηκε όταν ένα υπεραιωνόβιο δέντρο εκριζώθηκε και τον πλάκωσε, ενώ αυτός περίμενε στο φανάρι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Η οικογένεια του θύματος δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά. Στον δήμο Ηρακλείου ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος και ζήτησαν από την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου να κάνει αυτοψία.

Ο μεγαλύτερος του 51χρονου, ο 24χρονος Χρήστος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, από όπου απομακρύνθηκε η μοτοσικλέτα του πατέρα του από συνεργείο οδικής βοήθειας. Ο 24χρονος δήλωσε: «να διερευνηθεί σε βάθος τι έφταιξε για τον τραγικό χαμό του πατέρα μου (...) αυτό που άκουσα πώς έφταιγε είναι αμέλεια από την πλευρά του δήμου. Δεν έχω πολλά λόγια να πω, δεν είμαι σε θέση, πονάει πολύ. Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή από αμέλεια άλλου, είναι σαν να τον σκότωσαν οι ίδιοι». 

Η κηδεία του άνδρα θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ