Η bwin στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες από τον κορωνοϊό μέσα από δράσεις αλληλεγγύης

Η bwin στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες από τον κορωνοϊό μέσα από δράσεις αλληλεγγύης Facebook Twitter
0

 

Μία πολύ δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της, με τον ερχομό των γιορτών που πρόκειται να είναι πολύ διαφορετικές απ' ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ωστόσο, χρειάζεται να θυμόμαστε πως το αίσθημα της αλληλεγγύης και της βοήθειας τα φετινά Χριστούγεννα είναι ίσως πιο σημαντικό και πιο αναγκαίο από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε, αν μας δίδαξε κάτι το 2020, είναι τη σημασία τόσο της ατομικής, όσο και της συλλογικής ευθύνης.

Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα και με έντονο το αίσθημα όχι μόνο της ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλλά και της κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης, η ομάδα της bwin ανέλαβε να υλοποιήσει μία σημαντική πρωτοβουλία, εμπνευσμένη από το όραμα του στοιχηματικού brand. Η ομάδα της bwin συγκέντρωσε και παρέδωσε περήφανα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πάνω από 1,5 τόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό.

 

Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Έτσι, οι εργαζόμενοι της bwin, εμπνευσμένοι από τις στοχευμένες πρωτοβουλίες του brand για έμπρακτη υποστήριξη στην κοινωνία, έδωσαν ελπίδα σε δεκάδες οικογένειες, ως ένα μικρό δώρο Χριστουγέννων.

Η bwin στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες από τον κορωνοϊό μέσα από δράσεις αλληλεγγύης Facebook Twitter

Στο ίδιο πλαίσιο πρωτοβουλιών, μάλιστα, η bwin λίγες μόνο μέρες πριν, βρέθηκε και πάλι δίπλα σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική, προσφέροντάς τους βοήθεια και λίγη γιορτινή «ζεστασιά». Συγκεκριμένα, μέσω προγραμμάτων υποστήριξης των Γιατρών του Κόσμου, το διεθνές στοιχηματικό brand μοίρασε σε δεκάδες γειτονιές της Αττικής γιορτινά καλάθια, γεμάτα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και το καθιερωμένο γούρι του νέου έτους. Μαζί με τα καλάθια, προσφέρθηκαν και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας. Συνολικά, η bwin βρέθηκε τις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου δίπλα σε περισσότερα από 800 παιδιά, μοναχικούς αλλά και ηλικιωμένους.

Η bwin στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες από τον κορωνοϊό μέσα από δράσεις αλληλεγγύης Facebook Twitter


Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.


Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ