«Χαμόγελο του Παιδιού»: Δυστυχώς κανένας δεν κατάφερε να προστατέψει την 17χρονη στο Περιστέρι

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Δυστυχώς κανένας δεν κατάφερε να προστατέψει την 17χρονη στο Περιστέρι Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση σχετικά με τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώνοντας για τις κλήσεις που είχε δεχθεί ο Οργανισμός.

Όπως αναφέρει, το «Χαμόγελο» είχε κληθεί να παρέμβει υποστηρίζοντας τόσο την Νικολέτα όσο και την αδελφή της, ενώ είχε συνδράμει για τη μεταφορά της σε ασφαλές περιβάλλον επανένωσης με πρόσωπα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος, τον περυσινό Νοέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Καθώς όλη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις ύστερα από τον τραγικό επίλογο στη ζωή της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι Αττικής, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι άνθρωποι του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της για την τόσο άδικη και τραγική απώλεια του παιδιού, ενός παιδιού το οποίο είχαμε υποστηρίξει ενεργά στο παρελθόν.

Η οδύσσεια της Νικολέτας και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας  ξεκίνησε από νωρίς, με μια σειρά γεγονότων που τους στέρησαν την παιδική τους ηλικία και το δικαίωμα ασφαλών επιλογών για το μέλλον.

Στο παρελθόν κληθήκαμε να βρεθούμε κοντά τους και προσπαθήσαμε να  τα αφουγκραστούμε και να τα φροντίσουμε οδηγώντας τα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μια ενέργεια που δυστυχώς μονομερώς δεν ήταν επαρκής για να προστατέψει μακροπρόθεσμα τα παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στάθηκε δίπλα στην οικογένεια, υποστηρίζοντας τόσο την Νικολέτα όσο και την αδελφή της με επιτόπιες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Ο Οργανισμός μας κλήθηκε στις 19/11/2021 να συνδράμει στην ιατρική τους περίθαλψη αλλά και τη μεταφορά της Νικολέτας σε ασφαλές περιβάλλον επανένωσης με πρόσωπα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος στις 21/11/2021.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά στην οποία ως Οργανισμός βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά, αφού πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα στις 30/06/2016, είχαμε αποστείλει αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με το ενδεχόμενο κακοποίησής τους.

Παρ’ όλες μας τις ενέργειες, δυστυχώς η Νικολέτα δεν κατάφερε να σωθεί.

Σήμερα θρηνούμε ένα παιδί που θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμη μαζί μας, να ζει, να αγαπά και να ονειρεύεται.

Δυστυχώς κανένας δεν κατάφερε να την προστατέψει και ο κύκλος της βίας δεν μπόρεσε να ανατραπεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένει στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Περιστέρι: Στην Αθήνα ο 20χρονος ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμη γυναικοκτονία, καθώς ο βασικός ύποπτος είναι ο 20χρονος σύντροφός της.

Ο 20χρονος φέρεται ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί. Όπως μετέδωσε το Mega, άνθρωποι της πακιστανικής κοινότητας που βρίσκονται κοντά στον 20χρονο, ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο το βράδυ της Πέμπτης. 

Οι προσπάθειες που κάνει ο συγκεκριμένος δικηγόρος, σύμφωνα πάντα με το Mega, είναι να έρθει σε άμεση επαφή μαζί με τον 20χρονο, ο οποίος «φέρεται να είναι φοβισμένος». 

Προς στιγμήν, δεν υπάρχει η πληροφορία για το αν έχει ομολογήσει, ωστόσο, όπως διακινείται, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών ή μέσα στη μέρα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να παραδοθεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ