Γιάννης Μάρκου: Ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος δράστης - Οι κάμερες έχουν καταγράψει την επίθεση

Γιάννης Μάρκου: Ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος δράστης - Οι κάμερες έχουν καταγράψει την επίθεση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.gr, οι αρχές αναζήτησαν τον 26χρονο στο σπίτι του, στη δυτική Αττική, για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου που είναι σε ισχύ έως σήμερα το βράδυ, αλλά δεν τον εντόπισαν.

Ο 26χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη αλλά και για το νόμο περί όπλων. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι κάμερες ασφαλείας της καντίνας όπου και σημειώθηκε η επίθεση μετά από τον διαπληκτισμό, έχουν καταγράψει το συμβάν. 

 

Όπως αναφέρει το protothema.gr, δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ, από το οποίο πρώτα αποχώρησε ο επιχειρηματίας με την παρέα του. Οι τρεις τους βρέθηκαν στην καντίνα, όπου λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε κι ο 26χρονος, προσπαθώντας να τους περάσει στην ουρά. Όταν ο 58χρονος τού ζήτησε το λόγο, ο 26χρονος τον έσπρωξε και στη συνέχεια έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε. 

Οι αρχές διερευνούν αν επρόκειτο για τυχαίο συμβάν ή προσχεδιασμένη επίθεση και αν ο 26χρονος παρακολουθούσε το θύμα του και προκάλεσε την ένταση. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία ενώ δέχθηκε 17 μαχαιριές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Παράλληλα, ο 19χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης, συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο  στον εισαγγελέα όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος επιχειρηματίας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση μαζί με δύο φίλους του και σταμάτησε έξω από καντίνα. Περί τις 04:30 ξέσπασε καυγάς για ασήμαντη αφορμή, κατά πληροφορίες, για τη σειρά προτεραιότητας στην καντίνα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές σε όλη ην Ελλάδα: Νύχτα μάχης με τα πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Ελλάδα / Φωτιές σε όλη την Ελλάδα: Πύρινα μέτωπα σε Μεσσηνία, Εύβοια, Χανιά, Δροσοπηγή, Κύθηρα

Εκτός ελέγχου εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων η φωτιά στον Αητό Μεσσηνίας - Μάχη με τον χρόνο στην Εύβοια - Διάσπαρτες εστίες χωρίς ανέμους στη Δροσοπηγή - Ζητήθηκε διεθνής βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί, καίγονται γραμμές της ΔΕΗ

Ελλάδα / Φωτιά στην Εύβοια: Εκτός ελέγχου τα μέτωπα - Εκκενώνονται οικισμοί

Το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το Αφράτι παρουσιάζει μεγάλη ένταση και ταχύτητα εξάπλωσης - Τεράστιες φλόγες ξεπέρασαν ακόμα και αντιπυρικές ζώνες πλάτους 15 μέτρων σε παραποτάμιες περιοχές
LIFO NEWSROOM
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Ελλάδα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Δροσοπηγή: Το δεύτερο μέτωπο μπήκε στο Κρυονέρι - Μηνύματα από το 112

Το ένα μέτωπο καίει σπίτια στο Κρυονέρι - Το άλλο μέτωπο είναι στα όρια της Δροσοπηγής - Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 44 οχήματα, εθελοντές, 10 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα
LIFO NEWSROOM