ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 77χρονη και ο 50χρονος συγγενής της

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 77χρονη και ο 50χρονος συγγενής της Facebook Twitter
6

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται από τις 8 Ιουλίου η 36χρονη Μαρία Παπαδοπούλου, η ανάπηρη κοπέλα που σώθηκε από θαύμα, χάνοντας ωστόσο το αριστερό της πόδι από τα βασανιστήρια και την εγκατάλειψη. (Η 36χρονη είχε πέσει στα χέρια μιας 77χρονης που είχε αναλάβει να την φροντίζει μετά το θάνατο της μητέρας της το 2006).

Σήμερα σε επικοινωνία που είχε το Έθνος μαζί της έδειχνε ευδιάθετη και ήρεμη, παρότι ο δρόμος για να συνέλθει από την κακομεταχείριση είναι μακρύς.

 Δηλώνει ότι θέλει να πάει στη Ρόδο και να ζήσει εκεί. «Μου έχουν πει ότι το νησί είναι τόσο όμορφο που μοιάζει με τον Παράδεισο. Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί», λέει στη δημοσιογράφο, σημειώνοντας ότι το σπίτι της στην Καλλιθέα θα το χάριζε σε ορφανά και φτωχά παιδιά.

Εν τω μεταξύ, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, σε απολογία κάλεσε ο ανακριτής την 77χρονη και τον 50χρονο συγγενή της, κατά των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού.  

Η τακτική ανακρίτρια, δεν προχώρησε σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης όπως είχε ζητηθεί από τον εισαγγελέα, αλλά κάλεσε τους δύο κατηγορουμένους να απολογηθούν. Εκείνοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ελλάδα
6

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM