Έρευνα: «Η είδηση για το εμβόλιο του κορωνοϊού τόνωσε την ερωτική διάθεση των πολιτών»

Έρευνα: «Η είδηση για το εμβόλιο του κορωνοϊού τόνωσε την ερωτική διάθεση των πολιτών» Facebook Twitter
pixabay
0

Η είδηση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού φέρεται να αυξάνει σημαντικά την ερωτική διάθεση των Ελλήνων.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο χειρουργός, ανδρολόγος και ουρολόγος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο Mega σχετικά με την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρουσίασε την σχετική έρευνα που εκπονήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και τόνισε πως το Νοέμβριο, τον μήνα δηλαδή που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στη χώρα μας, οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στη μελέτη, δεν είχαν καθόλου ερωτικές επαφές ή αν είχαν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, στην ερώτηση για την αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου και την αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών, σχεδόν το 70% των πολιτών απάντησε θετικά. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζει καλά.

Με βάση τα στοιχεία της μελέτης επίσης, προκύπτει ότι το 61% των συμμετεχόντων δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53,50% ανησυχεί για τις πιθανές παρενέργειες του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ