Δύο μητροπολίτες ελέγχει το ΣΔΟΕ

Δύο μητροπολίτες ελέγχει το ΣΔΟΕ Facebook Twitter
3

Δύο Μητροπολίτες τους Περιστερίου και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων έχει, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, στο μικροσκόπιο του το ΣΔΟΕ, ερευνώντας τους λογαριασμούς τους για την προέλευση μεγάλων ποσών που βρέθηκαν σε αυτούς.

Με επιστολή του αντέδρασε στο δημοσίευμα ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Κύριλλος ο Β'., ο οποίος αρνείται ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και χαρακτηρίζει τις πληροφορίες ως «χονδροειδείς και παντελώς αβάσιμες.»


Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά λύπης πολλής και απορίας επληροφορήθην σήμερα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου τ.έ., και κατόπιν ο ίδιος εδιάβασα τα όσα προσβλητικά γράφονται περί εμού εις το σημερινό κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας σας. Σπεύδω να διαψεύσω κατηγορηματικώς και μετ' εμφάσεως τις πληροφορίες που αναπαράγονται στο εν λόγω άρθρο και αφορούν στο πρόσωπό μου, ως χονδροειδείς και παντελώς αβάσιμες.

Σας δηλώνω ότι ουδέποτε οχλήθην από το ΣΔΟΕ για θέματα σαν αυτά που μου καταμαρτυρούνται. Απορώ. Ποιες είναι οι ''έγκυρες'', όπως τις ονομάζετε, πληροφορίες σας και ποια τα ''ευρήματα'' του ΣΔΟΕ; Για ποιον φάκελο ομιλείτε και ποια είναι η ''αρμόδια πηγή'', στην οποία αναφέρεσθε; Ομιλείτε για οικονομικούς ελέγχους, ενώ ποτέ δεν μου έγινε παρόμοιος έλεγχος.

Αναφέρεσθε γενικώς σε εκκλησιαστικά (υποτιθέμενα ή μη) οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία όμως φαίνεται να βαρύνουν και το δικό μου πρόσωπο, καθώς οι αναφορές στο άρθρο της εφημερίδος σας δεν είναι γενικές και αόριστες, αλλά ονομαστικές - συγχέετε, άλλως, τα των μητροπόλεων με τους μητροπολίτες ως φυσικά πρόσωπα. Τέλος δεν υπάρχει Μητρόπολις Φαρσάλων».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM