Δίωρες στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων στο Εφετείο

Δίωρες στάσεις εργασίας δικαστικών υπαλλήλων στο Εφετείο Facebook Twitter
0

Σε δίωρες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας (09:00 έως 11:00), από 3 έως 7 Απριλίου 2017, κατέρχονται οι δικαστικοί υπάλληλοι του Εφετείου Αθηνών, με απόφαση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας. Διαμαρτύρονται για την έλλειψη προσωπικού στο εν λόγω Εφετείο, ενώ την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων (3.4.2017) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, οι ελλείψεις του δικαστικού προσωπικού στο Εφετείο της Αθήνας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και «υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος παραγραφής υποθέσεων στα χέρια των γραμματέων, λόγω του μεγάλου φόρτου, κάτι που αναγνωρίζεται και από την διοίκηση του Εφετείου Αθηνών».

 Τέλος, ο Σύλλογος ζητεί την άμεση λύση του προβλήματος και την επίσπευση των διαδικασιών των προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, αλλά και αύξηση των οργανικών θέσεων των γραμματέων.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM