Διαμαρτυρία πυρόπληκτων από το Μάτι στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Διαμαρτυρία πυρόπληκτων από το Μάτι στο υπουργείο Περιβάλλοντος Facebook Twitter
Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 11:00 οι πυρόπληκτοι από το Μάτι, δέκα μήνες μετά την φονική πυρκαγιά. 

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά της 23ης Ιουλιου. Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μάτι Αττικής καλεί τους κατοίκους να ενώσουν της φωνές τους για να απαιτήσουν «το αυτονόητο δικαίωμα για αποκατάσταση της ψυχής μας, της ζωής μας, των σπιτιών μας και του τόπου μας». 

Διαμαρτυρία πυρόπληκτων από το Μάτι στο υπουργείο Περιβάλλοντος Facebook Twitter

Στην ίδια ανακοίνωση η ΣΕΚΜΑ τονίζει ότι αυτό που ζητούν οι κάτοικοι από το Μάτι «σε αυτή τη μάχη ζωής και αξιοπρέπειας» είναι να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης, δια βίου εξασφάλιση εγκαυματιών, ανοικοδόμηση με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον των πληγεισών περιοχών. «Το δίκιο είναι με το μέρος μας», καταλήγει η ανακοίνωση της ΣΕΚΜΑ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την τραγωδία στα Τέμπη

Ελλάδα / Explainer: Γιατί ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία του 2003 στα Τέμπη πέρα από το πλέον τρομακτικό δυστύχημα σε ελληνικό έδαφος, παραμένει ένα συλλογικό τραύμα και μία εξαιρετικά μελανή σελίδα για τον Τύπο της χώρας
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ