LIVE!

Δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες στους ύποπτους φακέλους που εστάλησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες στους ύποπτους φακέλους που εστάλησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Δεν εντοπίστηκαν σκόνη ή άλλες ουσίες στους 31 ύποπτους φακέλους που εστάλησαν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η ΓΓΠΠ σημειώνει ότι στο σύνολο των φακέλων που έλαβαν μέσω ταχυδρομείου τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δεν ανιχνεύθηκαν άλλες ουσίες πέραν από τις ερεθιστικές που ανιχνεύθηκαν στο αρχικό δείγμα.

Η ΓΓΠΠ επισημαίνει ακόμη, ότι ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις στο σύνολο των δειγμάτων από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση της  ΓΓΠΠ οι φάκελοι που είχαν εξεταστεί  στο Γενικό Χημείο του Κράτους ήταν είναι εμποτισμένοι με μία βιομηχανική ουσία για κόλλες και μελάνια εκτυπώσεως, που δεν είναι επικίνδυνη, αλλά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα.

Όλοι οι φάκελοι φέρονται ότι εστάλησαν από τις Ινδίες και είχαν ως παραλήπτες τους πρυτάνεις των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και περιήχαν φυλλάδια με αναφορές υπέρ του Ισλάμ, γραμμένες στα αραβικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM