Βορίζια: Στην ανακρίτρια, τη Δευτέρα ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη

Βορίζια: Στην ανακρίτρια τη Δευτέρα ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Να δικαιολογήσει την παρουσία του αυτοκινήτου του κοντά στο σπίτι όπου εξερράγη η βόμβα στα Βορίζια, θα κληθεί ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές, ένα άσπρο αυτοκίνητο περνάει από το σημείο, σταματάει, κάποιος ανοίγει το πορτμπαγκάζ, κατόπιν το κλείνει και λίγα λεπτά αφού φεύγει, γίνεται η έκρηξη που φέρεται να πυροδότησε και το φονικό στο χωριό, με θύματα τον Φανούρη Καργάκη και την Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.

Βορίζια: Δεύτερο δράστη και ηθικό αυτουργό για τη βόμβα αναζητούν οι Αρχές

Οι Αρχές αναζητούν τώρα και δεύτερο δράστη αλλά και τον ηθικό αυτουργό για την τοποθέτηση της βόμβας.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι έρευνες για τα όπλα που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, για να δουν ποια και εάν χρησιμοποιήθηκαν.

Παράλληλα αναμένεται η αποκάλυψη των τηλεφωνικών κλήσεων από τα τηλέφωνα που κατέσχεσε η αστυνομία από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, όπου κρατούνται συγγενικά πρόσωπα του Φανούρη Καργάκη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM