Βορίζια: Στην ανακρίτρια, τη Δευτέρα ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη

Βορίζια: Στην ανακρίτρια τη Δευτέρα ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Να δικαιολογήσει την παρουσία του αυτοκινήτου του κοντά στο σπίτι όπου εξερράγη η βόμβα στα Βορίζια, θα κληθεί ο 23χρονος ανιψιός του Φανούρη Καργάκη, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές, ένα άσπρο αυτοκίνητο περνάει από το σημείο, σταματάει, κάποιος ανοίγει το πορτμπαγκάζ, κατόπιν το κλείνει και λίγα λεπτά αφού φεύγει, γίνεται η έκρηξη που φέρεται να πυροδότησε και το φονικό στο χωριό, με θύματα τον Φανούρη Καργάκη και την Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.

Βορίζια: Δεύτερο δράστη και ηθικό αυτουργό για τη βόμβα αναζητούν οι Αρχές

Οι Αρχές αναζητούν τώρα και δεύτερο δράστη αλλά και τον ηθικό αυτουργό για την τοποθέτηση της βόμβας.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι έρευνες για τα όπλα που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, για να δουν ποια και εάν χρησιμοποιήθηκαν.

Παράλληλα αναμένεται η αποκάλυψη των τηλεφωνικών κλήσεων από τα τηλέφωνα που κατέσχεσε η αστυνομία από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, όπου κρατούνται συγγενικά πρόσωπα του Φανούρη Καργάκη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM