Αττική: Στο τραπέζι η επαναφορά του «click away» - Με «click in shop» ένδυση και υπόδηση

Αττική: Στο τραπέζι η επαναφορά του «click away» - Με «click in shop» ένδυση και υπόδηση Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
0

Επιστήμονες, υπουργείο Ανάπτυξης και οι εκπρόσωποι της αγοράς, συζητούν τη λειτουργία καταστημάτων με περιορισμούς, από αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Συγκεκριμένα, η πρόταση που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η λειτουργιά των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης με «click in shop», δηλαδή αγορά μέσα στο κατάστημα με ραντεβού, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός έξω από τα καταστήματα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ, για όλες τις άλλες επιχειρήσεις συζητείται η λειτουργιά με την μέθοδο της παράδοσης εκτός (click away), όπως έγινε την περίοδο των εορτών. Για την ώρα, συμφωνά με πληροφορίες, δεν υπάρχει θέμα με τα καταστήματα στην υπόλοιπη χωρά.

Η σημερινή έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων, όπου θα συζητηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα σε Αττική, Βοιωτία και Ευβοίας, αναμένεται να είναι καθοριστική και για το άνοιγμα των Γυμνάσιων και Λυκείων από Δευτέρα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή , μερίδα λοιμωξιολόγων εισηγείται καθυστέρηση μιας εβδομάδας του ανοίγματος των Γυμνασίων και Λυκείων στην Αττική, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Ο καθηγητής περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης δήλωσε σήμερα πως αν ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια στις αρχές Μαρτίου ο αριθμός των κρουσμάτων θα φτάνει τα 1500 ημερησίως. Παράλληλα, η κα Μίνα Γκάγκα επεσήμανε ότι επανεξετάζονται τα πάντα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ