Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
0

Ένας απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, εμπλέκεται στην υπόθεση κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης και έχει συλληφθεί στην Αθήνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο. Πρόκειται για αστυνομικό διευθυντή, που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου και έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Ασφάλεια Αττικής.

Στο μεταξύ, μεγάλη ποσότητα ηρωίνης βρέθηκε σε δύο νταλίκες στην Πάτρα και συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των φορτηγών, σλοβάκικης υπηκοότητας, οι οποίοι είπαν ότι είχαν παραλάβει την ηρωίνη, από δύο αποθήκες, στο Περιστέρι και τον Ασπρόπυργο. Ήδη έχουν συνολικά κατασχεθεί 370 κιλά ηρωίνης.

Έχουν γίνει επίσης αρκετές προσαγωγές ατόμων, ενώ σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM