ΝΟΤΑΜ για το αεροδρόμιο Καστοριάς- Ποιες πτήσεις επιτρέπονται

ΝΟΤΑΜ για το αεροδρόμιο Καστοριάς- Ποιες πτήσεις επιτρέπονται Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ), για τον περιορισμό πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Καστοριάς «Αριστοτέλης», εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Η Καστοριά βρίσκεται από σήμερα στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου), στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας. Η νέα ΝΟΤΑΜ έχει ισχύ από σήμερα, Παρασκευή, έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου και εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Έτσι, θα επιτρέπονται μόνο οι αναχωρήσεις για πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους με το πλήρωμά του (ferry flights). Από τους περιορισμούς πτήσεων στο αεροδρόμιο Καστοριάς «Αριστοτέλης» ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις:

  • Πτήσεις με επιβάτες διαμετακόμισης (Passengers in transit)
  • Πληρώματα και επιβάτες των εξής πτήσεων: οι κρατικές (state flights), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary flights), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian flights), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency flights) και οι στρατιωτικές πτήσεις (Military flights).
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM