Πέτσας: Κανένα πρόσθετο μέτρο για τους άνω των 65 - Διέψευσε σενάρια για αποστολή SMS

Πέτσας: Κανένα πρόσθετο μέτρο για τους άνω των 65 - Διέψευσε σενάρια για αποστολή SMS Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ
0

Ο Στέλιος Πέτσας διέψευσε τα περί πρόσθετων μέτρων για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, βάζοντας ταυτόχρονα τέλος στα σενάρια για αποστολή SMS.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο για περιορισμό κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού και επαναφορά των SMS για τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Όπως άφησε να εννοηθεί, το συγκεκριμένο μέτρο ήταν μεταξύ των μέτρων που πρότεινε η ομάδα των επιστημόνων καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει από την επιτροπή κατάλογο πιθανών μέτρων που θα αναπτύσσονται δυναμικά και μέσα σε αυτόν υπήρξαν και μεμονωμένες σχετικές προτάσεις.

«Ειδικά για τους άνω των 65 ετών δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ξεχωριστό μέτρο» ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε κάποιες ηλικιακές ομάδες και δεν είναι άλλωστε κανένα μέτρο ξεχωριστό από το τι αποτέλεσμα μπορεί να φέρει.

Αναφορικά με το κλείσιμο των περιπτέρων, επισήμανε ότι το μέτρο αυτό έρχεται να συνδεθεί με το γεγονός του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 12 τα μεσάνυχτα.

«Το κλείσιμο των μικροκαταστημάτων του λιανεμπορίου όπως τα περίπτερα συνδέεται με το γεγονός του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 24:00 προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός αυτές τις ώρες. Έχουμε δει μια πολύ καλή συμμόρφωση των Ελλήνων πολιτών και σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρώπης και όχι μόνο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν θέλουμε να φέρουμε κανέναν απέναντι, ούτε στις συστάσεις των ειδικών, ούτε στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση τηρώντας τα μέτρα των ειδικών και μέχρι στιγμής πηγαίνουμε ικανοποιητικά» δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM