Συναγερμός στη Μόρια για κρούσμα κορωνοϊού

Συναγερμός στη Μόρια για κρούσμα κορωνοϊού Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Λέσβου μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, πρόκειται για 40χρονο Σομαλό o οποίος έχει αναγνωριστεί ως πρόσφυγας. Ο άνδρας φέρεται πως ζούσε στην δομή, την οποία εγκατέλειψε για να μεταβεί στην Αθήνα. Μη καταφέρνοντας να βρει δουλειά στην εκεί επέστρεψε στη Μόρια για να εξασφαλίσει στέγη και τροφή.

Ήδη στη Λέσβο μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι επιβεβλημένες διαδικασίες ιχνηλάτησης ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή στην είσοδο και έξοδο από την δομή θα γίνεται θερμομέτρηση. Παράλληλα ερευνάται αν ο άνδρας μολύνθηκε από τον ιό στην Αθήνα ή στη δομή φιλοξενίας. 

Το ενδεχόμενο επιβολής καραντίνας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης είναι υπό εξέταση. Σημειώνεται πως σε ανάλογη περίπτωση, στη Χίο, η αντίστοιχη δομή τέθηκε σε υγειονομικό αποκλεισμό.

Με πληροφορίες από stonisi.gr/ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM