ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κοιλάδα Αργολίδας: Ισόβια στη χήρα του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου

Κοιλάδα Αργολίδας: Ισόβια στη χήρα του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Επταμελές Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων στην 38χρονη από την Αργολίδα, που κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του συζύγου της, καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Σύμφωνα με το argonafplia.gr, το εφετείο επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση, καθώς οι έξι δικαστές αποδέχθηκαν την ενοχή και την προτεινόμενη ποινή και ένας δικαστής δεν πείστηκε. Επίσης, η ετυμηγορία για τα ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Δεκεμβρίου 2016 μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πεντέμισι περίπου ώρες, η 38χρονη κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τη δολοφονία του καπετάνιου που εργαζόταν για τον εφοπλιστή Νίκο Γουλανδρή.

Εκτός από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στην 38χρονη ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο θάνατος του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία, αλλά οι αναλύσεις από τα εργαστήρια της αστυνομίας έδειξαν εγκληματική ενέργεια. Η κατηγορούμενη μάλιστα εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές αναζητώντας τους δολοφόνους του άντρα της.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM