Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 41 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - 26 εισαγόμενα

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 41 νέα κρούσματα σε 24 ώρες - 26 εισαγόμενα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σαράντα ένα νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 11 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Αναλυτικά:

-11 κρούσματα εντοπίστηκαν σε ελέγχους στους συνοριακούς σταθμούς

-15 εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

-9 εντοπίστηκαν στην Αττική

-3 στην Θεσσαλονίκη

-2 στην Ξάνθη και

-1 στη Δράμα

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.772, εκ των οποίων το 54.6% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 990 (26.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.969 (52.2%) συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σήμερα, 9 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 59 ετών. Τρεις εξ αυτών (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Συνολικά 122 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος και ο απολογισμός των θυμάτων στη χώρα παραμένει στα 193. Εξήντα δύο ήταν (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM