Ηλιούπολη: Καθηγητής γυμνασίου συνελήφθη για επαφές με 14χρονη μαθήτριά- Τον κατήγγειλε η μητέρα

Ηλιούπολη: Καθηγητής γυμνασίου συνελήφθη για επαφές με 14χρονη μαθήτριά- Τον κατήγγειλε η μητέρα Facebook Twitter
Πληροφορίες για σύλληψη καθηγητή στην Ηλιούπολη - Φέρεται να είχε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Ένας 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη συνελήφθη μετά από καταγγελία μητέρας, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας σχετιζόταν με την 14χρονη κόρη της. 

Ο καθηγητής μαθηματικών και φυσικής σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει συλληφθεί μετά από την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα είδε τυχαία την κόρη της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή και αμέσως ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία. Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σχετιζόταν με την 14χρονη μαθήτρια τον τελευταίο χρόνο.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο 44χρονος που είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά συνελήφθη και μετά από αρκετές ώρες φέρεται να παραδέχτηκε τη σχέση με την 14χρονη. Την ίδια ώρα, και η 14χρονη μαθήτρια με τη βοήθεια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκάλυψε όλη την ιστορία, για το πώς την προσέγγισε ο καθηγητής.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά από την πλευρά του καθηγητή. Ο 44χρονος φέρεται να προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και να έκανε επίμονες προσπάθειες πιέζοντας και πείθοντάς την να προβούν σε ερωτική επαφή.

Στο κινητό τηλέφωνο της 14χρονης μαθήτριας βρέθηκαν φωτογραφίες της μαζί με τον 44χρονο καθηγητή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ